İkinci El Dedektör Fiyatları

16-11-2020 13:07
İkinci El Dedektör Fiyatları

Ekonomik olarak yenisini almaya gücü yetmeyen insanlar için ikinci el dedektör fiyatları merak konusudur. İkinci el alırken dikkat edilmesi gereken konular vardır. Yüzey arama ya da derin aramaya göre uygun dedektör seçimi yapılmalıdır. Ürün arazide kullanıcıyı yormamalı bu nedenden dolayı derin arama yapılabilen uygun dedektörler tercih edilmeli. Satın almadan önce çalışıp çalışmadığını kontrol etmek gerekir. Çünkü sürekli arazide kullanılan ürün arızalanır ya da bozulur.


İkinci El Dedektör Fiyatları Belirleyen Unsurlar

Yabancı menşeili dedektörlerin ikinci ellerinde tamir ve bakım işleri yerli üretime göre biraz daha pahalıdır. Yerli üreticiler ile herhangi bir sorun yaşandığında iletişime geçmek çok daha kolay olur. İkinci el dedektör modellerinin fiyatlarını belirleyen bazı özellikler vardır. Bu özellikler arasında ilk olarak yerli ve yabancı üretim olması yer alır. Ürünün çalışma kapasitesi ve garanti sürecinde olup olmaması da ikinci el dedektör fiyatları belirleyen unsurlar arasında yer alır. İkinci el dedektör anlamında kesinlikle faturanın talep edilmesi yapılacak en doğru iş olacaktır. Çünkü cihazın herhangi bir şekilde problem yaratması, bozulması ya da çalışmaması halinde faturayı kesen firma ile iletişime geçmek gereklidir.


Model Ve Fonksiyonlarına Göre İkinci El Dedektör Fiyatları

İkinci el dedektör fiyatları cihazın fonksiyonlarına, markasına, kalitesine, modeline, donanımlarına, kullanım alanına ve aksesuarlarına bağlı olarak farklılık gösterir. Bunun yanı sıra metal tanımlama, hassasiyet ayarı, derinlik ayarı, sesli hedef gösterme, kullanım yapısı gibi özellikleri de fiyat üzerinde etkilidir. Toprak ya da zemin altı aramalarda çok daha derinlere ulaşmak için arama frekansı yüksek olan modeller tercih edilir. Frekans değerleri geniş olan ve yeni nesil arama teknolojilerine sahip olan ikinci el dedektör  çeşitlerinin bütçeleri geleneksel modellere kıyasla daha yüksektir.


Kullanıldığı Alanlar

Yer altındaki metalleri tespit etmek için tasarlanan elektronik cihazlar saplı, el tipi,  otomatik ya da sabit olmak üzere farklı modellerde tasarlanır. Define arayıcılar ile dedektör mayın tespiti, arkeoloji bir hazine avcılığı ve jeofizik prospeksiyon alanları için de vazgeçilmez bir ekipmandır. Bunun dışında otogar, havalimanı, bankalar, adliyeler ve cezaevleri gibi güvenlik ihtiyacı duyulan yerlerde de sıklıkla kullanılır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.